Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voorwaarden en Garantie

Bij bestelling gaat de koper automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Levering

By Marlau verkoopt o.a. handgemaakte artikelen. Hierbij kan het voorkomen dat een maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de website. Dit soort afwijkingen geven geen recht het artikel te retourneren.
By Marlau probeert ervoor te zorgen dat de voorraad steeds actueel is. Desondanks kan het gebeuren dat een artikel uitverkocht is, maar deze nog wel als voorradig op de website staat. U wordt hierover dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Bezorgen en bezorgkosten

By Marlau laat de bestellingen bezorgen door PostNL op het opgegeven adres. Bij bezorging door PostNL zijn de actuele bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden door ons zorgvuldig verpakt voor transport. By Marlau kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade en/of onvolkomenheden. Mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met By Marlau. De prijzen van de producten zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten, die door PostNL worden berekend. By Marlau ontleent zich het recht om wijzigingen in tarieven bij PostNL door te voeren.

Retourneren

Is het product toch niet wat u er van had verwacht? Dan kunt u het artikel binnen 14 dagen retour zenden. Alle retourzendingen zijn voor rekening en risico van de koper. Artikelen dienen in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Wanneer de artikelen door ons in goede staat ontvangen zijn, krijgt de koper het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk retour, uiterlijk binnen 14 dagen, met uitzondering van de verzendkosten.

Betaling

De betaling dient vooraf te worden voldaan op rekeningnummer IBAN NL86RABO0315297298 t.n.v. By Marlau en onder vermelding van het factuurnummer. Na ontvangst zullen de producten binnen 2 werkdagen worden verzonden, tenzij anders aangegeven.

Wijzigingsrecht

By Marlau behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van By Marlau.

Share